V-Design

6995,00
kr

Vivax V-Design klimaanlæg er en enhed med en bred vifte af applikationer og høj effektivitet. Passer perfekt til luften i rummet, fordi den er udstyret med et støvfilter og et biologisk filter. Den førstnævnte opfanger støv og mider, mens det biologiske filter, der bruger Eco-filteret, opsnapper partiklerne fra bakterier, svampe og mikroorganismer og derefter fjerner dem og opløser deres cellevægge ved hjælp af enzymer. Ren luft vil også varetages af ionisatoren der fjerner ubehagelige lugte cigaretrøg og i pollen.


Enheden er udstyret med et lysfølsomt display, som efter at have slukket for lyset, langsomt forsvinder efter 5 sekunder med lyden slukket, og luftstrømmen falder gradvist.


En stor fordel, der gør enheden økonomisk, er ECO-funktionen. Når der er tændt, bruges der op til 60% mindre elektricitet. Derudover kan klimaanlægget fungere i opvarmningstilstand ned til -20 ° C af ekstern temperatur og i køletilstand ned til -15 ° C.


Hurtig og effektiv luftfordeling i rummet sikres med AIR FLOW-funktionen, hvor luften automatisk blæses i lodret og vandret plan, mens takket være TURBO fordeles luften hurtigt og effektivt.


En yderligere fordel ved Vivax V-Design, er den effektive belysning af huset, der informerer om den aktuelle luftstrømstilstand. Belysningen er blå i køletilstand og rød i varmetilstand.


Funktioner:

Opvarmning og køling ved -20 ° C,

Sleep, Follow Me, Auto Swing, soft start-funktion

Automatisk driftstilstand,

Indstillingshukommelse,

Digital skærm,

Diagnostics display,

Biofilter, forfilter, ionisator,

3 D lufttilførsel,

Selvrensende funktion og intelligent afrimning,

Turbo-tilstand,

Energibesparende funktion,

3 blæserhastigheder,

PTC varmelegeme,

WiFi-kontrol,

5 års garanti.

Sættet indeholder Udendørs enhed, Indendørsenhed samt rådløs fjernbetjening.Specifikationer

Specifikationer

Se også
Click to order
Din ordre
Total: 
Payment method
Tak for din ordre. Vi vil komme tilbage til dig snarest muligt
Made on
Tilda