Y-design

9495,00
kr

Vivax Y-design er en førsteklasses aircondition har den mest avancerede teknologi, der giver en høj grad af effektivitet. Enheden er klassificeret i energiklasse A+++, hvilket garanterer lavt strømforbrug. Den indeholder også en bevægelsessensor, der sikrer maksimal oplevelse af komforten i dit hjem. Selv under ekstreme forhold, vil din husstand blive beskyttet så meget som muligt.


Med en inverterteknologi af høj kvalitet, er du garanteret effektiv drift. Hvis du har brug for at varme op med dette klimaanlæg, er dette muligt selv ved udendørs temperaturer ned til -32 °C. Med denne aircondition kan du varme i vintermånederne og afkøle luften på værelset om sommeren.


Førsteklasses funktioner så som WIFI, dvaletilstand, automatisk genstart, timer, støvfilter, biofilter, intelligent optøning samt bevægelsesdetektering.


Y-design serien tilbyder den største komfort i luftstrømmen. Varm luft kommer til bunden af gulvet og derefter til hele rummet. Kold luft er spredt til loftet, hvilket skaber en behagelig luft i rummet.


Den smarte sensor giver en luftfugtighed kontrol fra 30% - 90%. Fordelen ved denne aircondition er, at den er selvrensende, som udelukker dannelsen af bakterier så luften i rummet vil være maksimal ren og frisk og eliminerer ubehagelige lugte

5 års garanti.

Specifications

Specifications

Se også
Click to order
Din ordre
Total: 
Payment method
Tak for din ordre. Vi vil komme tilbage til dig snarest muligt
Made on
Tilda